Verhuur van watertanks – Pompen – Transportslangen – Levering van drinkwater en Afvalwatersystemen.

Watertank.nl verhuurt watertanks van 100 tot 300.000 liter. Ons personeel is VCA-gecertificeerd, conform KIWA-richtlijnen.

Wilt u tijdelijk één of meerdere watertanken huren? Heeft u binnenkort een evenement waar u totale watervoorziening voor wenst? Dan bent u hier aan het juiste adres. Watertank.nl verhuurt watertanks voor verschillende doeleinden. Wij hebben zowel de optie voor korte huurperiodes, als lange huurperiodes. De keuze is aan u.

Verder hebben wij ook systemen voor de opvang van afvalwater en de verwerking daarvan. Bij ons kunt u zelfs een watertank met een capaciteit van 100 liter huren! Vindt u dat al veel? U kunt zelfs een serie met een totale inhoud van 300.000 liter huren bij watertank.nl. Niks is te gek bij ons. Bent u misschien op zoek naar een watertank die een bijpassende dompelpomp of hydrofoorinstallatie heeft? Ook dat kunt u bij ons huren. Onze getalenteerde werknemers zijn ervaren in het juist dimensioneren en aanleggen of leveren van watertransport-slangen op evenementen. Ze doet dit snel en vakkundig. Ingeval dat u wenst dat wij ook voor de levering zorgen van water en tussentijds bijvullen van gehuurde watertanks dan doen wij dat ook. Bel of neem via de mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen en informeren u graag over alle opties.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • DD slash MM slash JJJJ

MEER INFORMATIE?
Neem direct contact op!

0495-749020

Offerte aanvragen

Alle voordelen

Dikwandig kunststof
Niet Lichtdoorlatend
Drinkwater geschikt
100% recyclebaar
Stootvast, licht van gewicht
Lange levensduur
Geen corrossie
UV-ongevoelig